Wij

Landgoed Exploitatie is een platform dat gespecialiseerde dienstverlening geeft op het gebied van de exploitatie voor bestaande en nieuwe landgoederen, buitenplaatsen en kastelen. Het platform bestaat uit ervaren experts die u een snelle en efficiënte ondersteuning kunnen bieden op het gebied van de exploitatie. Het platform is opgericht door B4o en K3H Advies. Naast deze vaste kern staat het platform open voor nieuwe samenwerkingen, contacten en suggesties.

Doordat wij ons specialiseren in alles wat met de exploitatie te maken heeft kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Hierbij werken wij op offertebasis en hanteren scherpe uurtarieven. Hierdoor is het platform interessant voor verschillende partijen. Als eerste de particuliere grondeigenaar die gebruik kan maken van de kennis en kunde van het platform. Daarnaast werken wij ook voor overheidsinstanties, zowel op rijks-, provinciaal als gemeentelijk niveau. Verder bieden wij ook ondersteuning aan grotere adviesorganisaties, waar de tarieven vaak vele malen hoger liggen.

Up-to-date houden van kennis staat binnen het platform hoog in het vaandel. Wij hebben ervaring in het onderwerp en zijn op de hoogte van actuele (beleids)ontwikkelingen. Door goed te luisteren willen wij samen met u de koers bepalen, die bij het specifieke project past en waar een grondeigenaar zich prettig bij voelt zonder het gezamenlijk bepaalde doel uit het oog te verliezen.

Resultaten binnen Landgoed Exploitatie bereiken we samen met u. Door te luisteren naar uw vraag, door met elkaar te praten, de vraag achter de vraag helder te krijgen en verwachtingen te managen. Met als doel dat u zich geholpen voelt, doordat u weet waar u aan toe bent en opdat u weet dat er alles aan is gedaan om voor u het best haalbare resultaat te behalen.